goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Sutra počinje bitka za Los Angeles

Autor: Belmorn

Bitka-Los-AngelesSutra počinje Invazija svijeta: Bitka Los Angeles. Naravno, riječ je samo o američkom filmu a ne nekom stvarnom scenariju.

Film prikazuje kako bi izvanzemaljska invazija izgledala iz perspektive američkih vojnika koji brane Kalifornijski grad anđela. Film je vani poznat pod dva imena, Battle: Los Angeles i dužem World Invasion: Battle Los Angeles (ne miješati sa Battle of Los Angeles koji je jeftina TV kopija).

Sad kad smo riješili sve dileme oko naziva, par riječi o samom filmu. Glavnu ulogu, onu narednika postrojbe marinaca tumači Aaron Eckhart a uz njega glumi i Michelle Rodriguez. Njihova postrojba mora se sukobiti sa izvanzemaljicima koji devastiraju grad i spasiti civile iz policijske postaje. Film režira Jonathan Liebesman koji je radio na prequelu remakea  (da, zvuči glupo) Teksaškog masakra motornom pilom i psihološkog trilera The Killing Room.

Liebesmanov idući projekt je nastavak Clash of the Titans koji će imati još više grčkih bogova i njihove kopiladi. Radni naziv filma je Wrath of the Titans a od novih bogova imamo Aresa i Hefesta za koje se još traže glumci. Planira se trilogija...

Bitku Los Angeles od sutra gledajte u hrvatskim kinima, a ako želite vidjeti foršpan usmjerite pogled niže:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona