Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

James Franco u glavnoj ulozi Akire?

Autor: Ayllwyn

james_francoAdaptacija popularnog animea Akira (koji je istovremeno adaptacija legendarne mange Katushira Otomosa) je u pripremi već dugo vremena.

Nakon što je Keanu Reeves pregovarao oko uloge u filmu, pa potom i otpao, počeli su navodni pregovori redatelja Alberta Hughesa s jednom od rastućih zvijezda današnjice – Jamesom Francom.

Francu se doduše Akira ne uklapa u potpunosti u profil njegova djelovanja. Ovog mjeseca će biti suvoditelj na dodjeli Oscara, gdje je i nominiran za najboljeg glavnog glumca, glumi u Rise of the Apes, a i pridružit će se Nicole Kidman na Broadwayskoj pozornici. Između ostalog, Franco se priprema i na režiju svog prvog filma.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona