Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izašao je službeni foršpan za X-Men: First Class

Autor: Ayllwyn
x-men-first-class-trailerPogledajte što možemo očekivati od još jedne ekranizacije Marvelova stripa.

X-Men: First Class nas vodi u šesdesete godine, dok su mutanti bili nepoznati svijetu, da upoznamo Charlesa Xaviera i Erika Lehnsherra, prije nego su postali Profesor X i Magneto, tj. prije nego su im se putevi razišli i odveli ih na različite strane u borbi između ljudi i mutanata.
Film izlazi na ljeto, a peti dio X-Men franšize će pokuđati ispraviti sve učinjene greške iz prethodna dva filma (X-Men 3 i Wolverine), te nastaviti serijal u nekom drugom smjeru. Hoće li im to uspjeti, i hoće li film izgledati jednako privlačno kao i njegov foršpan, pitanje na koje ćemo dobiti odgovor ovog ljeta.

      

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona