goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Michael Fassbender glumi u Scottovom Prometheusu

Autor: Belmorn

Michael_FassbenderNovi film Ridleya Scotta, koji je iz prequela Alienu postao zaseban projekt Prometheus, dobio je novog člana glumačke postave - Michaela Fassbendera.

Fassbender, poznat iz filmova Inglourious BasterdsCenturion trenutno snima X-Men: First Class gdje tumači mlađu verziju Magneta. U Prometheusu se pridružuje Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo) koja glumi znanstvenicu Elizabeth Shaw. Film je izvorno trebao biti još jedan nastavak u Alien serijalu ali je postao zaseban projekt nakon što je scenarist Damon Lindelof (Lost) napravio "generalku" na scenariju i nagovorio Scotta na promjene.

Potraga za još jednom protagonisticom traje, a Fox studio želi Charlize Theron ili Angelinu Jolie u projektu. H.R. Giger će pak biti uključen u vizualne aspekte filma.

Nadamo se da će nam Ridley Scott pokloniti još jedan odličan SF film jer se nakon dugog odmora od SF-a uz Prometheusa (koji izlazi sredinom iduće godine) vraća s novim Alienom i adaptacijom Huxleyevog Vrlog novog svijeta koju priprema s Leonardom DiCapriom.

Magneto-Michael-Fassbender

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona