Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Inkheart

Autor: Belmorn

inkheart.jpgFantasy filmovi su u modi. Snima se ekranizacija fantasy knjige Inkheart autorice Cornelie Funke, dječje spisateljice.

To je priča o čovjeku koji doslovno može oživiti likove iz priča ako ih čita na glas. Mo (Brendan Fraser) je otkrio tu divnu i u isto vrijeme zastrašujuću sposobnost kad je čitao bajku Inkheart svojoj kćeri Maggie dok je bila dijete. Slučajno je prizvao zlikovca Capricorna (Andy Serkis) i Dustfingera (Paul Bettany) u naš svijet. Da stvar bude gora, u isto je vrijeme zarobio svoju ženu unutar bajke.
Mnogo godina kasnije, Maggie i dalje ne zna za očevu sposobnost, jer joj odbija čitati Inkheart. Capricorn ju želi iskoristiti kao mamac da se domogne neobične Mo-ove moći i iskoristi ju za svoje zle svrhe.

Film izlazi u američkim kinima 19. ožujka iduće godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona