Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Dark Knight Rises raspodijelio uloge: Anne Hathaway je Catwoman a Tom Hardy Bane

Autor: Belmorn

bane-breaks-batmanNakon godina nagađanja i dezinformacija, konačno konkretne informacije oko castinga Batmanovih negativaca u novom Nolanovom filmu!

Već se neko vrijeme zna da je Tom Hardy angažiran za ulogu u The Dark Knight Rises, a glasine su preferirale Riddlera, Dr. Huga Strangea i Killer Croca. Warner Bros. je upravo objavio da Hardy neće glumiti niti jednog od njih, nego nabildanu zvijer Banea. Ovo će sigurno pokrenuti novu lavinu nagađanja oko radnje posljednjeg dijela trilogije, pošto je Bane u stripu Batman: Knightfall paralizirao Batmana slomivši mu kralježnicu. Nadamo se da će ovaj film ispraviti percepciju lika koju je publici stvorio film Batman & Robin.

Drugu ključnu ulogu u filmu, onu Selene Kyle odnosno Catwoman, dobila je Anne Hathaway. Žena mačka također ima dugu i kompliciranu povijest sa Batmanom, uglavnom seksualnu. Kao profesionalni lopov definitivno je na njegovoj crnoj listi, što Šišmišu sigurno stvara glavobolje.

Nolan je kratko izjavio da je uzbuđen što će raditi s dvoje glumaca u ulogama nekih od Batmanovih najmoćnijih protivnika.

catwoman-batman

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona