gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

The Dark Knight Rises raspodijelio uloge: Anne Hathaway je Catwoman a Tom Hardy Bane

Autor: Belmorn

bane-breaks-batmanNakon godina nagađanja i dezinformacija, konačno konkretne informacije oko castinga Batmanovih negativaca u novom Nolanovom filmu!

Već se neko vrijeme zna da je Tom Hardy angažiran za ulogu u The Dark Knight Rises, a glasine su preferirale Riddlera, Dr. Huga Strangea i Killer Croca. Warner Bros. je upravo objavio da Hardy neće glumiti niti jednog od njih, nego nabildanu zvijer Banea. Ovo će sigurno pokrenuti novu lavinu nagađanja oko radnje posljednjeg dijela trilogije, pošto je Bane u stripu Batman: Knightfall paralizirao Batmana slomivši mu kralježnicu. Nadamo se da će ovaj film ispraviti percepciju lika koju je publici stvorio film Batman & Robin.

Drugu ključnu ulogu u filmu, onu Selene Kyle odnosno Catwoman, dobila je Anne Hathaway. Žena mačka također ima dugu i kompliciranu povijest sa Batmanom, uglavnom seksualnu. Kao profesionalni lopov definitivno je na njegovoj crnoj listi, što Šišmišu sigurno stvara glavobolje.

Nolan je kratko izjavio da je uzbuđen što će raditi s dvoje glumaca u ulogama nekih od Batmanovih najmoćnijih protivnika.

catwoman-batman

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona