Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Being Human" na američki način

Autor: Belmorn

being-human-syfyAmerička će publika od sutra moći gledati "svoju" inačicu BBC serije "Being Human".

Troje cimera u 20-im godinama razlikuju se po jednoj sitnici od svojih vršnjaka - oni su vampir, vukodlak i duh. Vampir Aidan (Sam Witwer) i Josh (Sam Huntington) zajedno rade u bolnici otkako je Josh postao vukodlak. Njih dvojica odluče postati cimeri i iznajme stan koji je već nastanjen, duhom djevojke Sally (Meaghan Rath).

Serija bi se najviše trebala baviti nastojanjem glavnih likova da unatoč svojoj prirodi ostanu što čovječniji, okruženi ljudima koji bi im mogli biti plijen.

Dok je britanska serija imala 6 epizoda, ova inačica će istu količinu prenjeti kroz njih 13. Hoće li ovo biti još jedan dokaz da ameri ne shvaćaju britansku TV ili serija u koju ćemo se zaljubiti?

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona