Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Troll Hunter

Autor: Belmorn

troll-hunterNorveška fantastična dramska komedija The Troll Hunter, snimana u stilu dokumentarnog filma, krajem mjeseca bit će premijerno prikazana na Sundance Film Festivalu.

Iako je film nezavisne produkcije i skromnog budžeta, iz najave možemo vidjeti da film redatelja André Øvredala ne zaostaje po pitanju vizualnih efekata.

Priču crpi iz bogate mitologije koja se sudara s razumnim suvremenim svijetom. Grupa mladih snimatelja kreće u potragu na medvjeda ubojicu, ali otkrivaju da se nešto puno mračnije i čudesnije skriva u šumi kad ih iznenada zaskoči Trol.

Još nije poznato hoće li se i kada The Troll Hunter ukazati u hrvatskim kinima, ali se možemo nadati barem jednom prikazivanju u sklopu nekog domaćeg festivala.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona