Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nekoliko novih foršpana

Autor: Belmorn

komplementarni_trailersiOvih su dana na internetu postavljena tri nova trailera za filmove Green Lantern, Red Riding Hood i Your Highness. Pogledajte foršpane i saznajte više o filmovima.

Prva ikad filmska ekranizacija jednog od popularnijih DC strip-heroja Green Lanterna stavlja Ryana Reynoldsa u ulogu pilota Hala Jordana koji u vlasništvo dobiva mistični prsten. Kao što se može vidjeti, film redatelja Martina Campbella (GoldenEye, The Mask of Zorro, Casino Royale) ne srami se stripovskog šarenila i cilja daleko od mračnog Nolanovog realizma koji je trenutno popularan. Možemo vidjeti i nekoliko vanzemaljskih pripadnika međugalaktičke policije Green Lantern Corps kao što su Kilowog, Abin Sur i Sinestro.

Suvremena verzija poznate bajke o Crvenkapici dolazi kao film Red Riding Hood kojeg u kinima očekujemo iduće godine. Iz foršpana saznajemo da ukleto selo progoni vukodlak za kojeg se sumnja da je jedan od seljana. Ulogu Crvenkapice tumači Amanda Seyfried, lovca glumi Gary Oldman, a baku Julie Christie. Potrebno je dodati da uz redateljicu Catherine Hardwicke (Thirteen, Twilight) film produciraju Leonardo DiCaprio, Guillermo del Toro i Joel Silver.

Posljednji trailer je onaj fantasy komedije Your Highness koju se već sada opisuje kao nasljednik filmova Princess Bride i Monty Python and the Holy Grail. James Franco i Danny McBride glume nesložnu braću prinčeve koji moraju zajedno u potragu za princezom koju glumi Zooey Deschanel. Obaveznu "ženu ratnicu" u filmu tumači Natalie Portman a u foršpanu vidimo prijetnje koje će junaci susresti, kao što su minotauri, hidre i čarobnjaci.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona