Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Večeras kreće "Fringe - Na rubu"

Autor: Belmorn

 

fringe-diner_510Večeras na HRT-u u kasnovečernjem terminu kreće prikazivanje znanstveno-fantastične serije "Fringe - Na rubu".

Seriju je zajedno s Alexom Kurtzmanom i Robertom Orcijem stvorio J.J. Abrams, tvorac serija Felicity, Alias i Lost, te filmova Cloverfield i novog Star Treka. Fringe, koji smo nedavno spominjali u članku o Agencijama protiv nadnaravnog, je najlakše opisati kao zabavniju, znanstveno potkovanu verziju X-Filesa.

Prva, dvostruka epizoda prikazat će se večeras na drugom programu HRT-a u 23:35 u trajanju od 90 minuta. Fringe možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka u sličnom terminu.

Serija prati FBI agenticu Oliviu Dunham (Anna Torv) koja se upliće u slučaj čiji su efekti na rubu znanosti. Kako bi otkrila uzrok terorističke katastrofe na avionu traži pomoć institucionaliziranog znanstvenika Waltera Bishopa (John Noble). Skrb nad poremećenim znanstvenikom u rukama je otuđenog sina Petera (Joshua Jackson) koji nije previše oduševljen što mora surađivati s vladom...

Nedavno je u popodnevnom terminu krenulo emitiranje još jedne znanstveno-fantastične serije, Stargate: Svemir. Danas je prikazana šesta epizoda pa još nije prekasno da se pridružite avanturama slučajne posade na drevnom brodu koji je opremljen Zvjezdanim vratima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona