Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Autor: Belmorn

mummy-3-promo.jpgSnima se treći nastavak Mumije, avanturističkog serijala s velikom dozom fantastike. Radnja seli iz Egipta u Aziju, točnije u Himalaju i Kinu, te se bavi prvim kineskim carem, Qin Shi Huangom (Jet Lee).

Rick O'Connell (Brendan Fraser) istražuje zabranjene azijske grobnice kad nailazi na mumiju koja može mijenjati oblik zahvaljujući prokletstvu čarobnice (Michelle Yeoh).

Zanimljivo je napomenuti da Rachel Weisz neće ponoviti ulogu nespretne Evelyn Carnahan-O`Connell, nego će ju u tome zamjeniti Maria Bello. Točni razlozi nisu poznati, ali u ranijem scenariju je njen lik bio potpuno izbačen, kao jedna od žrtava Drugog svjetskog rata.
Film izlazi u američkim kinima 1. kolovoza iduće godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona