goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Nolan službeno potvrdio da režira treći Batman film

Autor: Belmorn

christopher_nolan_signOno što je većina obožavatelja već odavno znala, a Nolan si nije mogao priznati jest da će on režirati i konačni dio trilogije o Tamnom vitezu.

Christopher Nolan trenutno pročešljava ranu verziju scenarija kojeg je napisao njegov brat Jonathan i priznao je da unatoč svemu ne može prepustiti režiju nekom drugom. Glasine kruže da je glavni negativac Enigma kojeg će glumiti Joseph Gordon-Levitt, koji je s Nolanom već surađivao na Inceptionu.

Bila to istina ili ne, veliki se broj priznatih glumaca oglasio da želi glumiti upravo tu ulogu (posljednji od njih je Edward Norton), a neki su se našli u srcu glasina (kao Johnny Depp koji s filmom najvjerojatnije neće imati veze). Ako je vjerovati istim tim glasinama, u filmu bi se mogla pojaviti i Catwoman. Jonathan Nolan je ignoriravši sva ta nagađanja kroz šalu naglasio da film defitivno neće imati Mr. Freezea.

Braća Nolan uz završetak trilogije o Batmanu spremaju i scenarij za reboot Superman: Man of Steel a oba će filma u kinima 2012. godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona