goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Lucas planira još jedan face-lift na Ratovima Zvijezda

Autor: Belmorn

lucas_portmanGeorge Lucas ponukan uspjehom Avatara planira približiti Ratove Zvijezda novim generacijama, što je zapravo tajna šifra za skupljanje još novca putem stare zlatne koke.

Početkom 2012. godine u kinima će se prikazati Fantomska prijetnja sa scenama u svemiru (i vjerojatno još nekim odabranim situacijama) nadograđenim u 3D. Stara trilogija koja uključuje Novu nadu, Imperij uzvraća udarac i Povratak Jedija vjerojatno će imati potpuno izmijenjene CGI scene u svemiru koje bi trebale zamijeniti originalne scene s maketama.

Osim toga, najavljen je i prelazak filmova na Blu-Ray s novim, nikad prije viđenim scenama. Sličnu je strategiju Lucas koristio na 20. obljetnicu kad je 1997. izbacio digitalno poboljšanu Novu nadu u kina. Računalna tehnologija mu je omogućila da prikaže scenu koju nije mogao ranije (razgovor Hana Sola s CGI Jabba the Huttom u hangaru), ali i da promijeni neke scene kako mu odgovara (Han Solo je pucao prvi na Greedoa).

Za Blu-Ray ediciju predstavljena je kratka scena iz Povratka Jedija u kojoj Luke sastavlja lightsaber dok ga Vader telepatski pokušava nagovoriti da prijeđe na tamnu stranu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona