Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Legenda o čuvarima 3D od sutra u kinima

Autor: Belmorn

legend_guardiansSutra kreće prikazivanje animiranog prvijenca Zacka Snydera. "Legenda o čuvarima 3D" je obiteljski film snimljen prema dječjim knjigama "Guardians of Ga'Hoole" autorice Kathryn Lasky.

Priča prati mladu sovu Sorena koji sanja o pustolovinama i junacima dok njegov brat Kludd želi zadiviti oca i postati uspješan lovac.

Dvojica braće upadaju u kandže Čistih, sova koje smatraju da su superiorne nad ostalim bićima. Soren, koji vjeruje u legendu o čuvarima, uspjeva pobjeći kako bi potražio mitsko stablo Ga'Hoole i porazio Čiste...

Kao što je običaj pri animiranim filmovima, okupljena je impresivna glumačka postava da posudi svoje glasovne talente.

Jim Strugess posuđuje glas Sorenu, a u filmu su i Geoffrey Rush, Hugo Weaving, Sam Neill, Helen Mirren i Anthony LaPaglia. Scenarij za film pisali su John Orloff i John Collee koji nemaju zapaženog prethodnog iskustva. No, poznato je da redatelj Snyder voli poštivati izvorni materijal stoga obožavatelji knjiga nemaju brige.

Oni koji žele pogledati foršpan mogu to učiniti na službenim stranicama filma.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona