Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Del Toro i DreamWorks snimaju "Trollhunters"

Autor: Belmorn

deltoro_hellboyRedatelj Guillermo del Toro odlučio je sa DreamWorks studiom za animaciju snimiti film "Trollhunters" prema knjizi koju tek planira objaviti.

Podsjetimo se, otkad je redatelj odustao od fima "Hobbit" čije ga je odugovlačenje kočilo, krenuo je s nizom zanimljivih projekata od kojih se ističe suradnja s Jamesom Cameronom kao producentom na ekranizaciji Lovecraftove novele "At the Mountains of Madness".

Del Toro je već surađivao s DreamWorksom kao savjetnik u nadolazećim filmovima "Kung Fu Panda 2", "Puss in Boots", ali i na novom "Megamindu". Izjavio je da ga animirani filmovi privlače zbog mogućnosti finog usavršavanja.

"Trollhunterse" je prošle godine pokušao snimiti s Disneyjem, ali je odlučio promijeniti studio. Priču je opisao kao kombinaciju klasične bajke i suvremene priče o odrastanju i sazrijevanju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona