Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

HBO donosi promotivne poslastice za "Game of Thrones" seriju

Autor: Belmorn

got-danny.jpgPrije posljednje epizode Okusa krvi gledatelji HBO-a imali su priliku dobiti kratak uvid u serije koje uskoro izlaze. Među njima se ističe trailer za Igru prijestolja, seriju prema romanima Georgea R.R. Martina.

Stilizirani teaser nazvan "The Raven" prikazuje (iako nakratko) veći broj glavnih likova i neke prepoznatljive scene iz knjiga kao što je viteški turnir ili odlazak Crne braće na Zid. 

Uz njega se može vidjeti i kratki prilog Behind the scenes u kojem o nastanku serije govore tvorci Benioff i Weiss, ali i sam Martin. Kao prilog tome pokrenuta je i službena blog stranica koja prati događanja sa snimanja.

Kad smo vam posljednji put pisali o seriji, snimanje je tek bilo počelo, a sada je negdje na pola puta s premijerom u proljeće iduće godine. S velikim interesom publike i još većim iščekivanjima možemo se samo nadati da će serija biti na razini knjiga i zaslužiti svu pažnju koju joj posvećujemo.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona