xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Prve fotke Captaina Americe i vozila iz filma

Autor: Belmorn

captain-america-motorcycle.jpgOvih dana smo dobili priliku vidjeti kostim Captaina Americe i vozila organizacije Hydre za nadolazeći film The First Avenger.

Iako je snimljen kaskader a ne glumac Chris Evans koji će utjeloviti supervojnika Stevea Rogersa, jasno se vidi dizajn kostima kapetana Americe. Fotografije koje donosi The Daily Mail prikazuju akcijsku sekvencu potjere u kojima vozila Hydre progone superjunaka.
Naglašavamo da je ovo tek jedan od kostima koje će Captain America nositi na filmu budući da radnja prati njegove početke u Drugom svjetskom ratu, ali i pustolovine u modernom dobu. Ulogu glavnog negativca, nacističkog terorista Red Skulla, tumači Hugo Weaving, a u filmu se pojavljuje i Sebastian Stan kao Bucky Barnes, pomoćnik Captaina Americe.
Film u režiji Joea Johnstona izlazi u srpnju iduće godine, nekoliko mjeseci nakon Thora.
captain-america-movie-hydra-motorcycles.jpgcaptain-america-hydra-car.jpgcaptain-america-indian-army-motorcycle.jpg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona