Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nagrađivani strip "The Sandman" uskoro kao TV serija

Autor: Belmorn

sandman-and-death.jpg
Serijal stripova o gospodaru snova Morpheusu uskoro će biti adaptiran u Warner Bros. TV seriju.

Sandmana je osmislio pisac Neil Gaiman koji se odmaknuo od uobičajenih stripova o superjunacima te ispričao mitološku i fantastičnu priču o sedmero braće i sestara koji predstavljaju besmrtne sile svemira, a uključuju Smrt, San, Sudbinu i druge.
Centralna figura stripa jest San odnosno Morpheus kojeg skupina čarobnjaka zabunom otme umjesto njegove sestre Smrti. Nakon 70 godina zatočeništva, on se uspjeva osloboditi i osvetiti svojim otmičarima te kreće u potragu za svojim magičnim relikvijama kako bi povratio moći i obnovio kraljevstvo snova.
Kao jedan strip koji je odlično prihvaćen od publike i kritike te nagrađen mnogim nagradama, The Sandman je bio odličan mamac za Warner Bros. Kuća još nije odabrala nositelja serije, ali je trenutno najizgledniji redatelj i scenarist Eric Kripke, autor serije Supernatural. Gaiman nema previše kontrole nad nastankom serije, iako je izrazio redateljske ambicije jer već duže vrijeme planira snimiti film Death: The High Cost of Living s producentom Guillermom del Torom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona