Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Crna smrt" na repertoaru

Autor: Isenhart
blackdeath2010.jpg

"Crna Smrt" je jedan od filmova koji na prvi pogled donosi veći broj ne nužno točnih pretpostavki. Počevši od izvornog naslova "Black Death", neupućeni lako naslute kako je riječ o prosječnom hororcu - makar se već po traileru da zaključiti suprotno. Pogledajte kakve veze ovaj izvanredan film ima sa tematikom našeg portala.

Radnja je smještena u pakao srednjeg vijeka, doba kada je europskim "metropolama" i zaselcima harala nemilosrdna kuga. Istodobno se pojavljuje skupina odvažnih viteških veterana u pohodu na tvz. obračun sa poganima i onima koji poriču kršćanskog Boga. Crkva takve smatra uzrokom pošasti, pa se družina u vodstvu sa Boromi.. pardon Ulricom (Sean Bean) upućuje u mistično i kuge-sačuvano selo tražeći pred pravdu iznijeti lokalnog necromancera. Na sve samo ne predvidivom putovanju ih slijedi i mladi svećenik u potrazi za svojom ljubavi.

"Uhvati" li autor ove vijesti dovoljno slobodnog vremena, uskoro očekujte i opširniju recenziju. Do tada, planirajte posjet kinima...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona