Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Karl Urban je novi Sudac Dredd

Autor: Belmorn
karl_urban_dredd.jpg

Glasine su potvrđene - Karl Urban će glumiti Suca Dredda u novom filmu prema britanskom SF stripu 2000 AD.

Urban je već dobro poznat SF publici, glumivši u Gospodaru Prstenova, Riddickovim kronikama, DoomuTragaču i novom Star Treku
Planira se snimiti krvav i brutalan film koji će, kako Urban kaže "natjerati gledatelje da bljuju u kokice". Glavni pisac John Wagner potvrđuje da će novi film biti vjerniji stripu od ekranizacije iz 90-ih sa Stalloneom u glavnoj ulozi koja je bila naklonjena Hollywoodskom zapletu akcijskih filmova.
Snimanje uskoro počinje u Johanennesburgu a na filmu koji će nezaobilazno biti snimljen u sada popularnoj 3-D tehnici rade producenti Districta 9.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona