aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Novosti oko Avengersa

Autor: Belmorn
avengers-cast.jpg

Redatelj Joss Whedon na Comic-Conu je potvrdio da će režirati "The Avengers" te napomenuo da trenutno radi na prepravljanjima scenarija. Objavljena su i nova imena glumaca vezanih uz film.

Fanovi su se nadali da će Jeremy Renner, glumac nominiran za Oscara u filmu Hurt Locker glumiti Hawkeyea. Ovog vikenda Whedon je i službeno potvrdio da će glumac utjeloviti vrhunskog strijelca. Ovo će biti prva igrana verzija tog lika koji se trebao pojaviti još u Iron Man 2 filmu, ali se od toga odustalo.
Druga velika objava oko glumačke postave je da Mark Ruffalo preuzima ulogu Hulka od Edwarda Nortona. Nije jasno zašto je Marvel smijenio Nortona za kojeg su fanovi rekli da je odradio odličan posao, a i sam je glumac izrazio želju da ponovi ulogu.
Ostatak glumačke postave u filmu je nepromijenjen tako da će Robert Downey Jr. glumiti Iron Mana, Chris Evans prvog Avengera Captaina Americu, Chris Hemsworth boga Thora a Samuel L. Jackson agenta Nicka Furyja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona