goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Nova "Thor" fotka i više informacija o "The Avengers" filmu

Autor: Belmorn

thor_odin_hopkins.jpg
Marvel polako, ali sigurno, zatvara krug filmova koji se bave osnivanjem super-junačke skupine "The Avengers" koju čine Hulk, Iron Man, Thor, Captain America i manje poznati Ant-Man i Wasp.

Iron Man 2 natuknuo je sitnice o Captain America i Thor  filmovima koji su trenutno u produkciji, no najiščekivaniji film je upravo The Avengers u režiji Joss Whedona koji izlazi u ožujku 2012. godine.

Nova fotografija za film Thor prikazuje Anthony Hopkinsa kao Odina. S lijeva vidimo boga groma Thora kojeg glumi Chris Hemsworth a s desna njegovog zakletog neprijatelja Lokija kojeg tumači Tom Hiddleston. Redatelj Kenneth Branagh vjeruje da će film biti solidna ekranizacija Marvelovog stripa i da neće biti poput uobičajenih filmova tog tipa. Kako bilo, film izlazi krajem ožujka iduće godine.

Chris Evans koji je za Marvel već glumio Human Torcha u Fantastic Four filmovima preuzeo je ulogu Kapetana Americe koji će se radnjom smjestiti u period 2. Svjetskog rata, a njegovu pojavu možemo očekivati i u Avengersima. Film izlazi nekoliko mjeseci nakon Thora, a oba filma će biti predstavljena u 2-D i 3-D tehnici.

Iako je Edward Norton izrazio želju da ponovi ulogu Hulka/Bruce Bannera u Avengersima, izgleda da će ga zbog silnih obaveza zamijeniti neki drugi glumac. Za sada je najizgledniji Mark Ruffalo.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona