godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Mass Effect na velikom platnu

Autor: Belmorn

commader-shepherd-me.jpgLegendary Pictures otkupio je prava za ekranizaciju popularne akcijske RPG igre "Mass Effect" koju će snimati u koprodukciji s tvrtkom Warner Bros.

Izvršni producenti Avi i Ari Arad na filmu će raditi s Thomasom Tullom i Jonom Jashnijem iz Legendaryja. Aradi su kao producenti obradili većinu novijih i starijih ekranizacija Marvelovih stripova. Trenutno se pregovara s Markom Protosevichem koji bi mogao pisati scenarij prema ovoj epskoj SF seriji igara.

Radnja trilogije "Mass Effect" zbiva se gotovo 200 godina u budućnosti, a ljudi su se otkrićem efekta mase približili drugim galaktičkim civilizacijama. Njihova nastojanja da se potpuno integriraju kao ravnopravni članovi Citadele narušava odbjegli agent koji želi probuditi drevnu vanzemaljsku rasu i istrijebiti sve rase saveza.

O glumcu koji bi mogao tumačiti zapovjednika Sheparda, protagonista serijala, još nema službenih informacija, iako su fanovi naklonjeni Matthewu Foxu i Dominicu Purcellu. Za izvorni izgled lika u igri poslužio je nizozemski model Mark Vanderloo.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona