gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Mass Effect na velikom platnu

Autor: Belmorn

commader-shepherd-me.jpgLegendary Pictures otkupio je prava za ekranizaciju popularne akcijske RPG igre "Mass Effect" koju će snimati u koprodukciji s tvrtkom Warner Bros.

Izvršni producenti Avi i Ari Arad na filmu će raditi s Thomasom Tullom i Jonom Jashnijem iz Legendaryja. Aradi su kao producenti obradili većinu novijih i starijih ekranizacija Marvelovih stripova. Trenutno se pregovara s Markom Protosevichem koji bi mogao pisati scenarij prema ovoj epskoj SF seriji igara.

Radnja trilogije "Mass Effect" zbiva se gotovo 200 godina u budućnosti, a ljudi su se otkrićem efekta mase približili drugim galaktičkim civilizacijama. Njihova nastojanja da se potpuno integriraju kao ravnopravni članovi Citadele narušava odbjegli agent koji želi probuditi drevnu vanzemaljsku rasu i istrijebiti sve rase saveza.

O glumcu koji bi mogao tumačiti zapovjednika Sheparda, protagonista serijala, još nema službenih informacija, iako su fanovi naklonjeni Matthewu Foxu i Dominicu Purcellu. Za izvorni izgled lika u igri poslužio je nizozemski model Mark Vanderloo.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona