aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Kraljica je mrtva, živjela kraljica!

Autor: Belmorn

emilia-clarke.jpgKonačno je podijeljena posljednja velika uloga za seriju "Game of Thrones", a pripala je mladoj Emiliji Clarke u ulozi princeze Daenerys.

Autor serije fantasy romana Pjesma leda i vatre prema kojima se snima serija "Igra Prijestolja", George R.R. Martin, zadovoljan je odabirom glumice i sprema scenarij za osmu epizodu serije.

Podsjetimo, ulogu Daenerys, posljednje nasljednice plemenite loze Targaryen, u pilot epizodi je glumila Tamzin Merchant, ali je ta uloga kao i neke druge, bila podređena promjenama glumačke postave.

Emilia Clarke će za ovu ulogu morati svladati i jezik Dothraki koji je u potpunosti izmišljen za seriju, a nastao po frazama koje je Martin koristio u knjigama.

Snimanje serije počinje idući mjesec u Belfastu, a premijera se očekuje idućeg proljeća.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona