Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

True Blood - nova sezona

Autor: Belmorn

true-blood-season-3-poster-bill.jpg

Jučer je pušten u opticaj prvi trailer nove sezone "Okusa krvi". Očito je da se stvari nakon Billove otmice kompliciraju, a u igru dolaze i vukodlaci.
Druga sezona popularne HBO-ove vampirske serije True Blood završava Billovom otmicom, a grad Bon Temps se tek oporavlja od Maryanninog utjecaja. Sookie traži utjehu u Ericu, a on ju upoznaje s vukodlakom Alcideom Herveauxom (Joe Manganiello) koji bi mogao pomoći u potrazi za Billom.
Seriju je stvorio producent Alan Ball prema romanima Charlaine Harris. Onima koji čitaju nedavno prevedena reizdanja, treća sezona podudara se s radnjom "Club Deada".
Najavljena je i četvrta sezona, a kao dodatna poslastica na službenim su stranicama osvanule tri minizode (koje su nažalost dostupne samo američkoj publici).
Trailer je srećom dostupan globalno, pa ga u iščekivanju treće sezone pogledajte ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona