goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Iron Man 2 od danas u kinima

Autor: Belmorn

iron_man_2_250.jpgJedan od najiščekivanijih filmova godine konačno kreće s prikazivanjem u hrvatskim kinima. Pogledajte tko u nastavku Iron Mana zadaje glavobolje genijalnom Tonyju Starku.

Iron Man je otkrio osvoj identitet svijetu, što za sobom povlači brojne posljedice. Osvetoljubivi Whiplash (Mickey Rourke) želi se osvetiti obitelji Stark zbog krađe izuma kojeg je njegov otac osmislio, a špijunka Black Widow (Scarlet Johansson) stvara razdor između Tonyja i njegove pomoćnice Pepper Potts (Gwyneth Paltrow).
Srećom, ovoga puta Iron Man nije sam jer mu se pridružuje pukovnik Rhodes (Don Cheadle) kao War Machine.
Redatelj Jon Favreau i Robert Downey Jr. prvim su filmom jednako oduševili fanove kao i prosječnu publiku, te pokazali da ne moraš biti obožavatelj kako bi uživao u stripovskoj akciji.
Na novim se avanturama Iron Mana već radi jer je veliki Marvelov projekt "Avengers" kojeg će režirati Joss Whedon planiran za kina za dvije godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona