Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Iron Man 2 od danas u kinima

Autor: Belmorn

iron_man_2_250.jpgJedan od najiščekivanijih filmova godine konačno kreće s prikazivanjem u hrvatskim kinima. Pogledajte tko u nastavku Iron Mana zadaje glavobolje genijalnom Tonyju Starku.

Iron Man je otkrio osvoj identitet svijetu, što za sobom povlači brojne posljedice. Osvetoljubivi Whiplash (Mickey Rourke) želi se osvetiti obitelji Stark zbog krađe izuma kojeg je njegov otac osmislio, a špijunka Black Widow (Scarlet Johansson) stvara razdor između Tonyja i njegove pomoćnice Pepper Potts (Gwyneth Paltrow).
Srećom, ovoga puta Iron Man nije sam jer mu se pridružuje pukovnik Rhodes (Don Cheadle) kao War Machine.
Redatelj Jon Favreau i Robert Downey Jr. prvim su filmom jednako oduševili fanove kao i prosječnu publiku, te pokazali da ne moraš biti obožavatelj kako bi uživao u stripovskoj akciji.
Na novim se avanturama Iron Mana već radi jer je veliki Marvelov projekt "Avengers" kojeg će režirati Joss Whedon planiran za kina za dvije godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona