jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Maisie Williams se priprema za "Igru Prijestolja"

Autor: Belmorn

maisie3.jpgStranica Valyrian Steel, koja proizvodi replike mačeva iz serijala Pjesme leda i vatre, na svojim je stranicama prikazala nekoliko fotografija mlade glumice Maisie Williams koja će u nadolazećoj seriji "Igra Prijestolja" glumiti Aryu Stark kako vježba s replikom mača "Igle".

Baš kao i lik koji tumači, Maisie drži mač lijevom rukom. Iglu joj je poklonio sam George R.R. Martin koji trenutno pregledava snimke s audicija za seriju.
Nakon što je pilot "Igre Prijestolja" odobren, došlo je do određenih izmjena pa je ulogu Catelyn Stark umjesto Jennifer Ehle preuzela Michelle Fairley. Razlozi su najvjerojatnije u tome što je Ehle nedavno postala majka.
Trenutno se traži i zamjena za Tamzin Merchant koja je u pilot epizodi glumila princezu Daenerys.
Zbog promjene glumica određene će se scene iz pilota morati ponovno odraditi u lipnju, kada je zakazan nastavak snimanja u Belfastu.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona