Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi "Iron Man 2" trailer otkriva segmente radnje

Autor: Belmorn

iron-man-2-suit.jpgNovi trailer iščekivanog nastavka Iron Mana otkrio je ponešto zanimljivih detalja vezanih uz radnju. Vezano uz kraj prethodnog filma, izumitelj Tony Stark (Robert Downey Jr.) otkriva svoj tajni identitet kao nositelj borbenog oklopa Iron Man. Američka vlada želi oklop za sebe, ali oni nisu jedini.

Whiplash (Mickey Rourke) je otkrio kako funkcionira izvor Iron Manove energije i primijenio ga je za vlastito odijelo koje se sastoji od dva energetski nabijena biča. Njegovo otkriće odlučuje iskoristiti bogati Starkov konkurent Justin Hammer (Sam Rockwell) kojem je cilj izgraditi vojsku oklopljenih ratnika.
Špijunka Black Widow (Scarlett Johansson) uspješno se infiltrirala u Stark Industries i pomalo izbacila iz ravnoteže ljubomornu Starkovu pomoćnicu Pepper Potts (Gwyneth Paltrow). Pukovnih Rhodes (Don Cheadle) uspjeva nagovoriti Tonyja Starka da se ne može boriti sam protiv svijeta i pridružuje se borbi kao War Machine s borbenim oklopom čiji je naglasak na teškom naoružanju.
Kraj trailera pokazuje da postoji nekoliko odijela koje je Stark sagradio, uključujući jedno "putno" koje sklopljeno nije veće od aktovke.
Film u režiji Jona Favreaua u hrvatskim se kinima očekuje 24. 4. 2010. Gorespomenuti foršpan u visokoj rezoluciji pogledajte na službenim stranicama filma.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona