godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Novi "Iron Man 2" trailer otkriva segmente radnje

Autor: Belmorn

iron-man-2-suit.jpgNovi trailer iščekivanog nastavka Iron Mana otkrio je ponešto zanimljivih detalja vezanih uz radnju. Vezano uz kraj prethodnog filma, izumitelj Tony Stark (Robert Downey Jr.) otkriva svoj tajni identitet kao nositelj borbenog oklopa Iron Man. Američka vlada želi oklop za sebe, ali oni nisu jedini.

Whiplash (Mickey Rourke) je otkrio kako funkcionira izvor Iron Manove energije i primijenio ga je za vlastito odijelo koje se sastoji od dva energetski nabijena biča. Njegovo otkriće odlučuje iskoristiti bogati Starkov konkurent Justin Hammer (Sam Rockwell) kojem je cilj izgraditi vojsku oklopljenih ratnika.
Špijunka Black Widow (Scarlett Johansson) uspješno se infiltrirala u Stark Industries i pomalo izbacila iz ravnoteže ljubomornu Starkovu pomoćnicu Pepper Potts (Gwyneth Paltrow). Pukovnih Rhodes (Don Cheadle) uspjeva nagovoriti Tonyja Starka da se ne može boriti sam protiv svijeta i pridružuje se borbi kao War Machine s borbenim oklopom čiji je naglasak na teškom naoružanju.
Kraj trailera pokazuje da postoji nekoliko odijela koje je Stark sagradio, uključujući jedno "putno" koje sklopljeno nije veće od aktovke.
Film u režiji Jona Favreaua u hrvatskim se kinima očekuje 24. 4. 2010. Gorespomenuti foršpan u visokoj rezoluciji pogledajte na službenim stranicama filma.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona