Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Odobreno snimanje Igre Prijestolja

Autor: Belmorn

agameofthrones-still.jpgKako doznajemo, HBO je odobrio snimanje igrane serije prema fantasy serijalu "Pjesma leda i vatre" George R.R. Martina.

Ovo će sigurno obradovati brojne obožavatelje koji ovu vijest iščekuju otkada su čuli da se snima pilot epizoda. Prva sezona će se sastojati od ukupno 10 epizoda, što uključuje već snimljeni pilot, i pratiti prvu knjigu serijala - Igru prijestolja.
Snimanje se nastavlja u lipnju u Belfastu, a razne lokacije će uključivati Škotsku i Maroko. Za scenarij su zaduženi David Benioff i D.B. Weiss, a jednu od epizoda će napisati i sam Martin. Pisac se još uvijek bori s petom knjigom serijala naslovljenom A Dance with Dragons čiji se datum objave uporno pomiče.
"Pjesma leda i vatre" jest serijal poznat po duboko razrađenim likovima, mračnim političkim intrigama i rijetkim oslanjanjem na magiju. Radnja prve sezone prati događaje vezane uz nekoliko plemićkih obitelji. Godinama nakon građanskog rata, kralj uzurpator Robert Baratheon (Mark Addy) traži pomoć starog prijatelja kneza Starka (Sean Bean) u vođenju Sedam kraljevstava. Istovremeno, posljednji pripadnici prave kraljevske loze Targeryn sanjaju o povratku na Željezno prijestolje...
Punu glumačku postavu možete naći na ovoj fanovskoj stranici, a uz vijest je priložena i prva službena fotografija sa snimanja pilota serije. Igra prijestolja počet će s prikazivanjem na proljeće iduće godine.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona