goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Odobreno snimanje Igre Prijestolja

Autor: Belmorn

agameofthrones-still.jpgKako doznajemo, HBO je odobrio snimanje igrane serije prema fantasy serijalu "Pjesma leda i vatre" George R.R. Martina.

Ovo će sigurno obradovati brojne obožavatelje koji ovu vijest iščekuju otkada su čuli da se snima pilot epizoda. Prva sezona će se sastojati od ukupno 10 epizoda, što uključuje već snimljeni pilot, i pratiti prvu knjigu serijala - Igru prijestolja.
Snimanje se nastavlja u lipnju u Belfastu, a razne lokacije će uključivati Škotsku i Maroko. Za scenarij su zaduženi David Benioff i D.B. Weiss, a jednu od epizoda će napisati i sam Martin. Pisac se još uvijek bori s petom knjigom serijala naslovljenom A Dance with Dragons čiji se datum objave uporno pomiče.
"Pjesma leda i vatre" jest serijal poznat po duboko razrađenim likovima, mračnim političkim intrigama i rijetkim oslanjanjem na magiju. Radnja prve sezone prati događaje vezane uz nekoliko plemićkih obitelji. Godinama nakon građanskog rata, kralj uzurpator Robert Baratheon (Mark Addy) traži pomoć starog prijatelja kneza Starka (Sean Bean) u vođenju Sedam kraljevstava. Istovremeno, posljednji pripadnici prave kraljevske loze Targeryn sanjaju o povratku na Željezno prijestolje...
Punu glumačku postavu možete naći na ovoj fanovskoj stranici, a uz vijest je priložena i prva službena fotografija sa snimanja pilota serije. Igra prijestolja počet će s prikazivanjem na proljeće iduće godine.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona