Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Vektor – prvi hrvatski postapokaliptični film

Autor: Belmorn

vektor-clipboard.jpg

Svijet je u potpunom kaosu. Rat za energente između istoka i zapada je kulminirao, te je došlo do velikih klimatskih promjena korištenjem nuklearnog i bio-oružja. Mladi svećenik Ivan, u društvu dugogodišnjeg prijatelja i tajanstvenog znanstvenika, vraća se u svoje rodno mjesto u nadi da će pronaći svog oca. Čudne se stvari počinju događati kada naiđu na Elenu, djevojku bez pamćenja i prekrivenu krvlju...
Ekipa produkcijskog tima Projekt Film snimila je ovu postapokaliptičnu priču. Redatelj je Ivan Rogar čije je dijelo „Daimonion“ publika već imala prilike gledati 2008. u kino-klubu Jadran Filma. Glumačku ekipu čine Ivan Blažun, Josip Facković (koji je ujedno i scenarist), Vedad Bašić, te debitantica Ana Mamić.
Postprodukcija filma dogodit će se u travnju, nakon što ekipa snimi nekoliko završnih scena. 
Teaser možete pogledati ovdje, a prvi isječak iz filma ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona