Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Jason Momoa postaje Conan

Autor: Belmorn

jason_momoa.jpgHavajski glumac Jason Momoa odabran je za ulogu Conana Barbarina u novoj ekranizaciji romana Roberta E. Howarda. Film je u produkciji već desetak godina i izgleda da se napokon pokrenuo. Redatelj "Pathfindera" Marcus Nispel zadužen je za vođenje projekta.


Onima koji su pratili "Baywatch" i "Stargate Atlantis" Momoa je već poznat, a ako se pilot za HBO seriju prema Martinovoj "Igri prijestolja" odobri, vidjet ćete ga i kao Khala Droga.

Schwarzeneggerovo je mjesto zaradio impresivnom vještinom vitlanja mača i time pobijedio Kellana Lutza (Twilight) i Jareda Padaleckog (Supernatural) koji su se također natjecali za ulogu. Uloga Conanovog oca navodno je ponuđena Mickeyu Rourkeu nakon što je Guvernator odbio cameo.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona