Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Avatar ruši rekorde gledanosti

Autor: Belmorn

avatar-teaser-poster.jpgJames Cameronov 3-D spektakl ruši sve rekorde gledanosti. Avatar je u svoja prva 3 tjedna zaradio preko milijardu dolara čime si je osigurao mjesto među pet najuspješnijih filmova svih vremena (Cameronov "Titanic" još stoji na prvom mjestu s 1.8 milijardi).

Znanstveno-fantastični film posuđuje elemente iz mnogih priča, a njegova radnja prati ratnog invalida razapetog između odanosti prema Zemlji i stanovnicima mjeseca Pandore...
Ako još niste išli u kina, svakako preporučamo pogledati revolucionarnu 3-D inačicu koja doslovno oduzima dah. 
Recenziju filma Avatar koju nam je napisala Jaktens_Tid možete pročitati ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona