Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Avatar u kinima

Autor: Belmorn

avatar-poster.jpgOd danas u kinima kreće prikazivanje Avatara, SF spektakla u režiji i produkciji Jamesa Camerona. Film je digao mnogo prašine dijelom i zbog činjenice da je ovo prvi Cameronov projekt u 10 godina.

Priča smještena preko tisuću godina u budućnost prati ratnog invalida Jakea Sullyja (Sam Worthington) koji se priključuje programu na negostoljubivom mjesecu Pandori. Taj džunglama prekriveni satelit od ključne je važnosti za čovječanstvo zbog vrijednih minerala koji se na njemu nalaze, ali problem predstavljaju domoroci, svemirci Na'vi - bića plave kože visoka preko tri metra.
Kako bi ponovno prohodao, Sully postaje članom Avatar programa koji mu omogućuje preuzimanje kontrolu Na'vi tijela. Njegov zadatak je izviđanje Pandore i stvaranje puta za marince koji žele pobiti autohtoni narod i dokopati se vrijedne rude. Razapet između novih saveznika i starih poznanstava, Sully mora birati između Zemlje i Pandore...
Uz Worthingtona u filmu glume i Sigourney Weaver i Michelle Rodriguez, a Zoe Saldana glumi jednu od Na'vi domorodaca. Trailer pogledajte na službenim stranicama filma.
Film se može pohvaliti i revolucionarnom 3-D tehnikom, tako da će se uz standardne projekcije moći gledati i plavo-crvenim lećama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona