Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prvi pogled u "Harry Potter and the Deathly Hallows"

Autor: Belmorn

harry-potter_deathly_hallows.jpgPosljednja knjiga u seriji priča o mladom čarobnjaku Harryju Potteru podjeljena je u dva filma. Prvi dio Deathly Hallows, kod nas preveden kao "Darovi smrti", izlazi u prosincu iduće godine, a drugi nepunu godinu nakon toga.

Hoće li Harry pronaći Horcruxe i poraziti Voldemorta, tko umire, da li je Snape dobar ili zao, hoće li se Hogwarts ponovno otvoriti i što su zapravo Darovi smrti? Većina vjerne publike već odavno zna odgovore na ta pitanja, ali ih to sigurno neće spriječiti u gledanju posljednjeg poglavlja u priči.
Pogledajte kratki uvod u film s komentarima redatelja Davida Yatesa i producenta Davida Heymana. Video uključuje i scene sa snimanja, kao i kratki trailer.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona