gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Prvi pogled u "Harry Potter and the Deathly Hallows"

Autor: Belmorn

harry-potter_deathly_hallows.jpgPosljednja knjiga u seriji priča o mladom čarobnjaku Harryju Potteru podjeljena je u dva filma. Prvi dio Deathly Hallows, kod nas preveden kao "Darovi smrti", izlazi u prosincu iduće godine, a drugi nepunu godinu nakon toga.

Hoće li Harry pronaći Horcruxe i poraziti Voldemorta, tko umire, da li je Snape dobar ili zao, hoće li se Hogwarts ponovno otvoriti i što su zapravo Darovi smrti? Većina vjerne publike već odavno zna odgovore na ta pitanja, ali ih to sigurno neće spriječiti u gledanju posljednjeg poglavlja u priči.
Pogledajte kratki uvod u film s komentarima redatelja Davida Yatesa i producenta Davida Heymana. Video uključuje i scene sa snimanja, kao i kratki trailer.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona