goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Novosti o "Igri Prijestolja"

Autor: Belmorn

igra_prijestolja.jpgPilot za seriju Igra Prijestolja prema popularnom serijalu fantasy knjiga "A Song of Ice and Fire" George R.R. Martina sve je bliže početku snimanja. Nakon brojnih glasina oko castinga Holly Marie Combs i Gillian Anderson kao Catelyn Stark, konačno smo dobili službene podatke oko izbora nekih glumaca. Izbor Sean Beana u ulozi kneza Eddarda Starka mnoge je ugodno iznenadila, kao i izbor Petera Dinklagea za ulogu patuljastog Tyriona. Manje poznati Mark Addy uglavnom zapamćen po svojim humorističnim ulogama u Full Montyju i vlastitoj seriji Still Standing glumit će kralja Roberta Baratheona.
 
Za ulogu Jona Snowa, vanbračnog Eddardovog sina izabran je Kit Harington koji do sada nije imao zapaženih uloga van kazališta. Jednako nepoznati Harry Lloyd glumit će svrgnutog i prognanog nasljednika krune Viserysa, a Jack Gleeson pojavit će se kao okrutni Robertov sin Joffrey.
 
Prema nekim izvorima setovi u Irskoj se grade, a po svemu sudeći serija bi iduće godine mogla biti završena. Martin ima puno povjerenje u producentski duo Benioff i Weiss te je izjavio da će sudjelovati na adaptiranju scenarija za seriju.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona