Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novosti o "Igri Prijestolja"

Autor: Belmorn

igra_prijestolja.jpgPilot za seriju Igra Prijestolja prema popularnom serijalu fantasy knjiga "A Song of Ice and Fire" George R.R. Martina sve je bliže početku snimanja. Nakon brojnih glasina oko castinga Holly Marie Combs i Gillian Anderson kao Catelyn Stark, konačno smo dobili službene podatke oko izbora nekih glumaca. Izbor Sean Beana u ulozi kneza Eddarda Starka mnoge je ugodno iznenadila, kao i izbor Petera Dinklagea za ulogu patuljastog Tyriona. Manje poznati Mark Addy uglavnom zapamćen po svojim humorističnim ulogama u Full Montyju i vlastitoj seriji Still Standing glumit će kralja Roberta Baratheona.
 
Za ulogu Jona Snowa, vanbračnog Eddardovog sina izabran je Kit Harington koji do sada nije imao zapaženih uloga van kazališta. Jednako nepoznati Harry Lloyd glumit će svrgnutog i prognanog nasljednika krune Viserysa, a Jack Gleeson pojavit će se kao okrutni Robertov sin Joffrey.
 
Prema nekim izvorima setovi u Irskoj se grade, a po svemu sudeći serija bi iduće godine mogla biti završena. Martin ima puno povjerenje u producentski duo Benioff i Weiss te je izjavio da će sudjelovati na adaptiranju scenarija za seriju.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona