Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"New Moon" trailer

Autor: Belmorn

new_moon.jpg

Objavljen je trailer nastavka Sumraka - New Moon, kod nas preveden kao Mladi Mjesec. Chris Weitz, kojeg pamtimo kao redatelja Zlatnog kompasa, režira ekranizaciju druge knjige o vampirima autorice Stephenie Meyer.

Trailer prikazuje incident na rođendanu zbog kojeg se Bellina ljubav Edward naglo udaljava od nje kako bi ju zaštitio od sebe i svoje obitelji. Iznenada sama, Bella ponovno otkriva prijateljstvo s Jacobom Blackom i uvlači se u svijet vukodlaka, drevnih vampirskih protivnika.

Najavljeno je i snimanje trećeg dijela, Pomrčine, kojeg će režirati David Slade. Izlazak Mladog mjeseca u kinima je najavljen za studeni ove godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona