Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tribune

Autor: Exxar

tribune.jpgIz Fantasy Flight Games dolazi Tribune, igra na ploči o političkim spletkama i manipulacijama u antičkom Rimu. Igrači poprimaju uloge članova moćnih patricijskih obitelji, te se kroz vještu diplomaciju trebaju izboriti za utjecaj kod sedam političkih frakcija. Pobjednik postaje tribun, "prvi među jednakima", i kako igra sugerira, vladar Rima.

Ova igra za 2 do 5 igrača mogla bi biti zabavna jedino ukoliko vas ne smeta ova ogromna povijesna netočnost. Naime, tribuni su bili predstavnici plebejaca te su i sami morali biti plebejci, a kroz vrijeme su imali različite stupnjeve političke moći, no nikada nisu bili vladari. Jedna partija igre traje oko sat vremena.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona