Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

WoW board game ekspanzija

Autor: Exxar

pic_news_wowboardgame_bc.jpgIzašla je The Burning Crusade ekspanzija za Fantasy Flightov board game World of Warcraft , licenciran po poznatom Blizzardovom MMORPGu

WoW board game prenosi mnoštvo sadržaja iz MMORPGa u igru na ploči, uz naravno neke prilagodbe poput sažimanja raspona levela na 5, i ograničavanje likova na 16 pregeneriranih. Igrači su podijeljeni na Hordu i Alliance, a cilj igre pobijediti je Overlorda (koji je zapravo neki od bossova iz MMORPGa), ili ukoliko se to ne dogodi do kraja 30. turna, započinje PvP borba između dvije frakcije. 

Burning Crusade ekspanzija donosi dva nova lika (blood elf paladin i draenei shaman), nove questove, monstere, iteme i powere, novi sadržaj poput dungeona i Outlandsa, diže level limit na 6, te naravno uvodi neka nova pravila. Običan WoW board game je zahtijevao mnogo mjesta za igranje (velika ploča za igranje, mnoštvo karata itd), a sa ekspanzijom zahtjeva još više, s obzirom da su u Burning Crusade Fantasy Flight ugurali sadržaja kao u otprilike 2/3 originalne igre.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona