gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Novo iz White Wolfa

Autor: Exxar

whitewolf_newrelease.gifProšli mjesec White Wolf izdali su samo (za njihove prilike) dva naslova za svoje roleplaying igre - Scion: God i Fall of the Camarilla.

Za neinformirane, Scion je igra u kojoj igrači poprimaju uloge djece bogova, te se bore protiv podanika titana koji su započeli rat protiv bogova za prevlast nad svijetom. Scion: God je treća knjiga u ovoj seriji, koja konačno podiže Scione na razinu bogova, no također ih čeka i najveći izazov do sada: borba protiv samih titana, umjesto samo njihovih podanika kao što je to bio slučaj prije.

Fall of the Camarilla je chronicle (avantura) za Vampire: The Requiem, a bavi se propašću posljednje velike ujedinjene vampirske zajednice za vrijeme starog Rima. Omogućuje igračima da pokušaju spasiti ili uništiti Camarillu kroz tijek događaja koji se proteže preko stotinu godina ili, naravno, da se odmaknu od svega toga i bave sakupljanjem svoje vlastite moći i manipulacijom povijesti. Osim same avanture, ova knjiga donosi i neka nova pravila, te nešto informacija za vođenje avantura smještenih u Bizantu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona