Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Počeo open playtest DCC RPG-a

Autor: Exxar

dccrpg_coverGoodman Games započeli su otvoreni playtest svojeg nadolazećeg Dungeon Crawl Classics RPG-a. DCC RPG trebao bi izaći u studenom, a sada i vi imate priliku doprinjeti njegovom razvoju.

Dungeon Crawl Classics je RPG koji se vraća korijenima ovog hobija gdje likovi nisu hrabri heroji koji spašavaju svijet već umjesto toga kreću na pothvate u mračne tamnice sa jednim, sebičnim ciljem - zgrtanjem bogatstva, slave i moći.

Playtest dokumenti nisu potpuna igra, već omogućuju igranje do trećeg levela. Možete ih preuzeti na službenoj stranici, a svoje komentare u vezi igre možete ostaviti na Goodman Games forumu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona