Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mongoose se razilazi sa RuneQuestom

Autor: Exxar

core_rulebookMongoose Publishing objavili su kako se zajedničkom odlukom razilaze sa vlasnicima RuneQuesta, tvrtkom Issaries, što znači da prestaju izdavati RuneQuest materijale. No, zadržavaju prava na RuneQuest II sistem kojeg će nastaviti izdavati pod imenom Wayfarer.

U Mongooseu kažu kako Wayfarer namjeravaju nastaviti koristiti kao svoj standardni sustav za fantasy RPG-ove, te se odabir imena Wayfarer činio kao logičan izbor s obzirom na to da su također vlasnici Traveller sistema kojeg koriste za SF.

Novi Wayfarer rulebook biti će u potpunosti kompatibilan sa trenutnom RuneQuest II linijom proizvoda, no neki detalji vezani uz sam RuneQuest odnosno Gloranthu (RuneQuest setting) biti će izmijenjeni ili uklonjeni. Wayfarer core rulebook izaći će krajem godine, a do tada će Mongoose nastaviti prodavati svoju RuneQuest liniju proizvoda. Nakon toga, uklonit će ih iz svojeg kataloga.

Također je najavljeno kako će Mongooseove Deus Vult, Wraith Recon i Eternal Champion linije biti prebačene na Wayfarer, kao i nadolazeća Age of Treason, a isto će biti učinjeno sa mnogim knjigama iz core RuneQuest II linije (preciznije onima koje nisu vezane uz Gloranthu).

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona