godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

White Wolf novosti

Autor: Exxar

whitewolflogo_150.gifWhite Wolf Publishing objavili su raspored svojih nadolazećih tiskanih izdanja tijekom idućih godinu dana. U zadnje vrijeme izdavali su vrlo malo tiskanih dodataka za svoje igre te su većinu naslova izdavali isključivo kao PDF-ove, a ovime će se mnogi od njih konačno naći i u papirnatom obliku.

Ovog mjeseca tako će se u prodaji pronaći Mage Chronicler's Guide za Mage: The Awakening (čija je PDF verzija upravo puštena u prodaju) i reprintovi core rulebookova za Exalted, Mage, Vampire, Werewolf, World of Darkness i Changeling. Book of Mirrors za World of Darkness je upravo pušten u prodaju.

Za daljnje mjesece raspored je sljedeći:

 • kolovoz - Return of The Scarlet Empress za Exalted i Signs of The Moon za Werewolf: The Forsaken.
 • rujan - Glories of The Most High za Exalted
 • listopad - New Wave Requiem i Danse Macabre za Vampire: The Requiem
 • studeni - The Fear-Maker's Promise za Changeling: The Lost
 • prosinac - Thousand Correct Actions za Exalted
 • siječanj - Block by Bloody Block za Hunter: The Vigil
 • veljača - Yazata: Gods of Persia za Scion
 • ožujak - Testament of Longinus za Vampire: The Requiem
 • travanj - The Harvesters za World of Darkness
 • svibanj - The Patchwork Scroll za Exalted
 • lipanj - Invite Only za Vampire: The Requiem
Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona