Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Eve Online za Mac i Linux

Autor: Exxar

eve_linux_apple.jpgPočetkom mjeseca završio je razvoj portova popularne MMO svemirske simulacije Eve Online za Macintosh i Linux. Igrači s ove dvije platforme igrat će zajedno sa igračima PC verzije, koji od početka igraju na jednom serveru, za razliku od većine MMO igara koje se rasprostiru preko nekoliko međusobno odvojenih servera. Ovako je u Eveu omogućen jedan ogromni svijet koji se dinamički razvija, ovisno o podvizima igrača.

Inače, Eve Online se od ostalih MMO igara razlikuje po tome što nije potrebno kupiti igru na dvdu, već se može online kupiti account sa 30 dana pretplate za svega 20 dolara, a svatko može downloadati klijent sa službenog sitea. Daljnja pretplata kreće se od 15 eura za mjesec dana, do 10 eura po mjesecu za godinu dana.

Više informacija možete naći na službenom websiteu, gdje također možete dobiti besplatni probni account na 14 dana. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona