Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Descent: Road to Legend ponovo u prodaji

Autor: Exxar

descent_roadtolegend.jpgIz Fantasy Flight Gamesa dolazi obavijest da je Descent: Road to Legend, ekspanzija za njihovu poznatu igru na ploči Descent: Journeys in the Dark, ponovo u prodaji.

Road to Legend prilično je bitan element igre s obzirom na to da donosi mnoge novosti. Igra Descent temelji se na scenarijima u kojima igrači poprimaju uloge hrabrih avanturista te istražuju opasne tamnice u kojima ih čeka bogatsvo i moć ili smrt i zaborav. Road to Legend pak produžuje igru tj. između ostalog donosi mogućnost napretka likova kroz povezane scenarije odnosno kampanje.

Ova nova edicija također je lokalizirana na nekoliko svjetskih jezika, no nama to nije od pretjerane koristi. Prodajna cijena ekspanzije je oko 50 američkih dolara, dok je cijena matične igre čak 90 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona