Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izašao Supreme Commander: Forged Alliance

Autor: Exxar

pic_news_forged_alliance.jpgPrije nekoliko dana izašao je Forged Alliance, prva ekspanzija za inovativan RTS Supreme Commander iz Gas Powered Gamesa (pod izdavačkim okriljem THQa ).

Supreme Commander je SF strategija (igrač upravlja vojskom robotičkih jedinica - vozila, mechova, letjelica i plovila) koja se od ostalih igara ovog tipa razlikuje po mogućnosti potpune kontrole pogleda nad bojnim poljem. Moguće je odzumirati pogled tako da cijela mapa stane na ekran, pri čemu su jedinice i građevine prikazane malim simbolima. Ovo omogućuje elegantno planiranje globalne strategije, uz standardni micromanagement jedinica u krupnome planu jednom kada dođe do individualne bitke.

Forged Alliance pored United Earth Federationa, Cybran Nationa i Aeon Illuminatea uvodi četvrtu frakciju: vanzemaljsku rasu Seraphima, a svakoj od starih strana dodaje deset novih jedinica. Osim toga, pathfinding i AI su značajno poboljšani, stare jedinice su tweakane, korisničko sučelje je redizajnirano i minimizirano, a već impresivna grafika dodatno je unaprijeđena.

Ukoliko vam se svidio Supreme Commander, obavezno probajte i Forged Alliance. No ako niste obožavatelj originalne igre, teško da će vam ekspanzija promijeniti mišljenje, jer igru ne čini ništa drukčijom - samo ju poboljšava u već zadanome smjeru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona