Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljena tri nova Pathfinder proizvoda

Autor: Exxar

bestiary_boxPaizo je za svibanj najavio tri nova naslova: Bestiary Box, Lost Kingdoms i Visions of War.

Bestiary Box sadržavati će preko 250 stand-up figurica monstera za Pathfinder RPG i ostale fantasy igre. Stand-upi su istog dizajna kao i oni iz Pathfinder Begginer Boxa, te su tiskani na čvrstom kartonu a dolaze sa robusnim plastičnim bazama. Prikazani monsteri biti će oni iz Bestiarya, a neki će dolaziti i u više primjeraka. Prodajna cijena biti će oko 35 američkih dolara.

lost_kingdomsLost Kingdoms biti će dodatak za Pathfinder campaign setting. Opisivati će šest legendarnih, izgubljenih carstava koja svojom ostavštinom još uvijek utječu na svijet. Svako carstvo, među kojima su Ghol-Gan, Osirion i Thassilon, opisano je skupa sa adventure hookovima, blazima, njihovim čuvarima, i drugim. Prodajna cijena ovog softcover naslova na 64 stranice biti će oko 20 američkih dolara.

visions_of_warI na kraju, Visions of War: The Art of Wayne Reynolds biti će art book sa ilustracijama ovog crtača koji je svojim radovima ukrasio mnoge igre, a najprominentnije Pathfinder. Osim njegovih ilustracija iz raznih Pathfinder sourcebookova, biti će tu i njegova djela iz ostalih igara. Neki crteži će pak biti potpuno novi. Prodajna cijena biti će oko 30 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona