Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Bestiary 3 i Advanced Race Guide za Pathfinder

bestiary3Izdavačka kuća Paizo Publishing najavila je dvije nove knjige za svoju pen and paper RPG igru Pathfinder, imenom Bestiary 3 i Advanced Race Guide.

Bestiary 3, koji će izaći u studenom 2011, donosi nam preko 300 novih čudovišta za Pathfinder RPG, s naglaskom na bića iz međunarodnih mitova i probranu kolekciju čudovišta iz Paizovog Pathfinder Adventure Path serijala. Također, dolaze nam i dodatna pravila za pojačavanje čudovišta, te prošireni popis dodatnih sposobnosti za iste.

advanced_race_guideAdvanced Race Guide je knjiga najavljena za travanj 2012, a donosi nam proširene opcije za igranje sedam baznih rasa, kao i potpuno nove informacije o svim čudovištima koje igrači mogu zaigrati kao likovi. Uz to, u knjizi će se naći i pravila za sastavljanje jedinstvenih rasa prema DMovoj recepturi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona