Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Marvel Heroes RPG

Autor: Exxar

marvelrpgannouncementMargaret Weis Productions objavili su kako su dobili licencu za izdavanje pen and paper RPG-a baziranom na Marvelovom univerzumu superheroja. Marvel Heroes RPG tako će svjetlo dana ugledati početkom 2012., a trenutno je za njega planirano 16 knjiga.

U veljači će biti izdan Marvel Heroes core rulebook zvan Basic Game. Radi se o softcoveru čija će cijena biti oko 20 američkih dolara, a sadržavati će pravila igre te mini-event koji će igrače uvesti u svijet Marvela. Plan za izdavanje sourcebookova centriran je oko "eventova" poput Civil Wara, te će za svaki event biti izdan jedan core book i tri dodatka. Core bookovi dolaziti će u dvije verzije, Premium i Essential, a one će se razlikovati po tome što će Premium osim sadržaja vezanog uz Event u sebi inkorporirati i sadržaj iz Basic Gamea.

Marvel Heroes će kao i ostali RPG-ovi iz MWP-a koristiti Cortex sustav, posebno prilagođen tematici igre.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona