Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

A Game of Thrones CCG -> LCG

Autor: Exxar

agot_lcg.jpgFantasy Flight Games objavili su kako uvode temeljite promjene u načinu prodaje karata svog A Game of Thrones CCGa. Umjesto uobičajenih booster packova koji sadrže slučajno odabrane karte iz određene edicije, nove karte će dolaziti u tzv. Chapter Pack deckovima koji će sadržavati fiksnu selekciju od 40 karata (20 različitih karata, 10 od njih u 3 kopije). Svaki mjesec izaći će jedan novi Chapter Pack, i nakon što se rasprodaju, novi primjerci neće biti ponovo izdani. Ovo bi trebalo eliminirati pomutnju oko vječno proširujuće ponude različitih deckova, što olakšava posao prodavačima.

Ovaj format prodaje FFG nazvali su Living Card Game (LCG), a već su ga uspješno primjenili na svom Call of Cthulhu CCGu (mjesečnim izdavanjem tzv. Asylum deckova) koji je skoro bio ugašen zbog relativno male baze igrača, no ovim potezom ostao je profitabilan.

Na službenom siteu A Game of Thrones LCGa možete pročitati detaljno objašnjenje ove promjene u otvorenom pismu FFG CEOa, koji je ujedno i jedan od dizajnera igre.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona