Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi Watchmen i Star Trek Clix

Autor: Exxar

fleet_captains

WizKids su najavili dva nova proizvoda temeljena na njihovom Clix sustavu figura: Watchmen Crimebusters Fast Forces 6-Pack i Star Trek Fleet Captains.

Star Trek Fleet Captains je nova strateška igra minijaturama smještena u Star Trek univerzum. Hvali se najkvalitetnijim minijaturama svemirskih brodova iz Star Treka koje su do sada proizvedene u tom mjerilu, te koristi Clix sustav kao temelj svojih pravila. Moguće ju je igrati jedan-na-jedan ili dva-na-dva, pri čemu jedan tim vodi federacijsku flotu a drugi klingonsku. Osim 12 različitih brodova za svaku stranu, igra sadrži i razne karte kojima se određuje tijek igre. Star Trek Fleet Captains izaći će 14. kolovoza po cijeni od oko 100 američkih dolara.

Watchmen Crimebusters Fast Forces 6-Pack je HeroClix boxed set koji sadrži šest Watchmen HeroClix figura: Rorschach, Silk Spectre, Nite Owl, Ozymandias, Dr. Manhattan i The Comedian. Odabrane su i modificirane tako da dobro funkcioniraju zajedno u igri, a osim njih u boxed setu nalaze se i kocke, mape i pravila. Ovaj boxed set u prodaji bi se trebao naći 7. rujna ove godine po cijeni od oko 15 američkih dolara.

watchme_crimebusters_fast_forces

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona